Nesim Maxhuni në ndihmë të bateristëve të rinjë, do t’i zgjedhë pesë prej tyre për mësim pa pagesë

Nesim Maxhuni rikthehet përsëri me mësime private të baterive, pa pagesë dhe pa kompenzim duke zgjedhur kështu gjithsej 5 bateristë, për të punuar intesivisht me ta, përcjell KultPlus.

Pas ndërprerjes së mësimeve për shkak të ngarkesave me projekte, në biznes si dhe ato familjare, artisti ka bërë të ditur se tashmë do t’i përkushtohet mësimit të baterive duke filluar nga dita e hënë.

Maxhuni e bëri të ditur lajmin përmes një postimi në rrjetin social Facebook duke theksuar se e gjitha kjo vie si pasojë e dashurisë së tij për t’iu rikthyer përsëri instrumentit në një kohë të tillë dhe për faktin se dëshiron të sjellë një gjeneratë të re të cilët kanë mundësi të përparojnë tutje edhe më shumë.

Bashkangjitur gjeni statusin e plotë të Maxhunit. / KultPlus.com

Te dashtun bateriste (drummers) // muziciente, Shumica prej jush e dini qe para disa viteve i kom nderpre “drum…

Posted by Nesim Maxhuni on Thursday, April 8, 2021

Pesë mësime që njerëzit zakonisht i mësojnë shumë vonë!

Ekzistojnë shumë mësime të cilat i mësojm përgjatë jetës. Nganjëherë dëshiroj që disa prej tyre t’i kisha mësuar më herët.

Këto janë pesë mësimet të cilat do të kisha dashur t’i mësojë më herët:

Përfundi zemërimit gjithmonë qëndron frika

Zemërimi është një emocion negativ i cili zakonisht nuk shkaktohet nga diçka jashtë teje. Në fakt, ai vjen nga përbrenda.

Nëse jeni të zemëruar, mund të jetë e dobishme të shikohet se çfarë e shkakton atë. Pas kësaj ju mund ta pranoni dhe njihni atë, gjë që do të ju bëjë të mundur të vazhdoni tutje.

Shprehitë tona të përditshme e formësojnë veten tonë

Mënyra më e thjeshtë dhe më e fuqishme për ta ndryshuar veten, ose madje edhe për ti arritur synimet, është ti ndryshosh shprehitë e përditshme. Mund të marrë kohë, por nëse kaloni përmes këtij procesi, ju mezi do ta njihni veten.

Emocionet duhet të praktikohen

Ne zakonisht mendojmë që për tu bërë i mirë në diçka, duhet ta praktikojmë atë. Por rrallë herë mendojmë që edhe emocionet tona janë njësoj. E vërteta është që ju mund ta praktikoni vetë – ndërgjegjësimin, humorin, po aq lehtë sa mund ta bëni me zemërimin.

Secili e ka agjendën e vetë

Ne të gjithë i kemi ëndërrat dhe pritjet tona. Nuk mund t’i kontrolloni njerëzit dhe të prisni që ata t’ju vënë juve para vetes së tyre.

Arritja e synimeve kurr nuk mund të jetë aq përmbushës sa edhe udhëtimi

Nëse nuk jeni të aftë ta shijoni udhëtimin me ata që ju rrethojnë, atëherë qëllimi final bëhet i pakuptimtë.