Miss Universi, Catriona Gray në mbështetje të nënave dhe fëmijëve në Kosovë

Miss Universi, Catriona Gray, do t’u bashkohet përpjekjeve për ngritje të fondeve për shpëtimin dhe përmirësimin e jetëve të nënave dhe fëmijëve në Kosovë, duke u bërë pjesë e mbrëmjes bamirëse ‘Meet Us Halfway’ në Yale Club të Nju Jork-ut më datë 10 tetor, 2019.

Miss Gray dhe Organizata Miss Universi do t’i bashkohen përpjekjeve të ‘Action for Mothers and Children’, partnerëve dhe donatorëve të tjerë për të sjellë ndryshim pozitiv në Kosovë, thuhet në një njoftim të postuar portalit tonë, Koha.net.

Image