“Mollë Korçe”

Si çdo vit në Korçë është organizuar “Festa e Mollës” në fshatin Dvoran, me qëllim promovimin e një prej produkteve më të njohura të zonës së Korçës.

“Mollë Korçe”, është një traditë e rëndësishme e punës dhe prodhimit të fermerëve të Korçës.