Muzeu i Londrës uron shqip mirëseardhjen

Muzeu i Londrës uron mirëseardhjen edhe në gjuhën shqipe. Në portën hyrëse të një prej institucioneve më të njohura të kryeqytetit britanik krahas përshëndetjeve të tjera lexon edhe “Mirësevini”.

Vlerësohet se në Britaninë e madhe jetojnë më shumë se 100 mijë shqiptarë dhe një pjesë e mirë e tyre jetojnë në Londër./diasporashqiptare/ KultPlus.com