Sonte në Rockuzinë do të performojë Grupi NA

Performanca e këtij bendi në Rockuzine do të fillojë prej orës 21:00.

Grupi Na është një grup artistësh i njohur.

Emri “NA” dmth (NE). Edhe pse është emër i shkurtër, historia e suksesit të këtij rok bendi është shumë e gjatë. NA lindi në tetorin e pasluftës të vitit 1999. Duke perfomuar bashkë, treshja së shpejti zë vend si bend i shkëlqyeshëm i klubeve dhe ndejave. Sot ata kanë një orar të ngjeshur javor të ftesave nëpër Kosovë dhe jashtë saj.
Anëtarët e grupit janë: Kreshnik Koshi, Bekim Këpuska, Blerat Këpuska dhe Klodian Rexhepaj./ KultPlus.com