Komuna e Prizrenit planifikon krijimin e një destinacioni të ri turistik në Nashec

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Prizrenit është duke bërë planifikimin operacional të krijimit të një destinacioni të ri turistik, me karakter të një vendi për piknik, në lokacionin e quajtur “Suzi” në Nashec, shkruan KultPlus.

“Në kuadër të këtij projekti, parashihet të vendosen ulëse me mbulojë, konstruktimi i disa urave harkore mbi një nga degët e ujit të Lumbardhit (që derdhet në Drinin e Bardhë) të cilat do të mundësojnë kalimin e vizitorëve nga njëra anë në anën tjetër, si dhe krijimi i një fushe multidiciplinare sportive të lojërave në natyrë, që do t’i përgjigjet të gjitha grupmoshave”, thuhet në njoftimin e bërë nga ana e komunës.

Ky projekt do të begatojë edhe më shumë zhvillimin e turizmit si dhe sportin e peshkimit dhe të kajakut, që tashmë janë duke operuar në atë zonë./ KultPlus.com

Në vazhdën e investimeve, Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik është duke bërë planifikimin operacional të…

Gepostet von Komuna e Prizrenit am Dienstag, 8. September 2020