Nesër “Ofshamë” në Teatrin e Gjilanit

Në Ditën Ndërkombëtare të Të Drejtave të Njeriut, mw 10 dhjetor, me fillim nga ora 20:00 vjen një shfaqje “Ofshamë” me koncept dhe regji nga Burim Baftiu dhe Erson Zymberi, në Teatrin e Gjilanit.

Shfaqja është prodhim i Organizatës Joqeveritare “Aksioni kundër dhunës dhe ndërtimi i paqes” – ANP – Gjilan.

Shfaqja është një zë, një thirrje a një reflektim i shoqërisë tonë mbi rrugën, vështirësitë dhe gjendjen e të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë dhe fatin e njerëzve të pagjetur. Një ëndërr e tyre. Një ankth bashkë me një ofshamë në fund. Një dashuri e humbur. Një e vërtetë dhe një dhimbje e madhe. Në këtë shfaqje me rolet e tyre luajnë aktorët: Albina Azemi, Albina Murtezi, Antigona Murtezi, Arlind Mustafi, Armend Dushica, Aurora Ismajli, Bekim Sopi dhe Ipek Mustafa. /KultPlus.com