Për herë të parë në Mitrovicë organizohet gara sportive për persona me aftësi të kufizuara

Në Mitrovicë organizohet për herë të parë gara sportive për persona me aftësi të kufizuara “Paraboccia” në kuadër të Green fest edicioni 12-të.

Ky aktivitet është organizuar nga OJQ “7 Arte” në bashkëpunim me Komitetin Paralimpik “Minatori”.

Të pranishëm do të jenë: Shefi i misionit të Eulex në Kosovë Z. Lars Gunnar Wigemark si dhe Presidentja e Komitetit Paralimpik, Znj. Njomza Emini.

Gara do të ndodhë më 20 Korrik, në Sheshin Isa Boletini në Mitrovicë, nga ora 19:00 deri në orën 21:00. /KultPlus.com