Kosova renditet e 3-ta në mesin e 71 shteteve anëtare të Federatës Botërore të Aeronautikës në disiplinën e paragllajdizmit

Kosova renditet e 3-ta në mesin e 71 shteteve anëtare të Federatës Botërore të Aeronautikës në disiplinën e paragllajdizmit precizion.

“Urime Federatës së Aeronautikës të Kosovës, të gjithë sportistëve dhe komunitetit sportiv.

Sportistët nga Kosova këtë vit do të marrin pjesë në më shumë se 15 gara ndërkombëtare dhe padyshim pritet të arrijnë rezultate tjera të larta në këtë sport”, ka shkruar Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në rrjetet sociale. / KultPlus.com