Ministria e Kulturës publikon përfituesit e dy konkurseve për librin

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka aprovuar financimin e botimit të librave si dhe blerjes së tyre për vitin 2020, shkruan KultPlus.

Konkursi i hapur për financim të librave nga autorë të ndryshëm tanimë është aprovuar nga Ministria për 78 përfitues, të cilëve do t’iu mundësohet botimi i tyre

Në anën tjetër është aprovuar edhe financimi i blerjes së librave prej një liste nga 158 tituj.

Përfituesit e financimit të librave janë:  https://mkrs-ks.org/repository/docs/Vendimi.pdf

Përfituesit e blerjes së librave: https://mkrs-ks.org/repository/docs/3686.pdf /KultPlus.com