‘E kuptova që po plakesha kur një këngë e adoleshencës sime doli në radio si këngë e vjetër’

Shpesh harrojmë se koha kalon aq shpejtë dhe kur kthehemi pas në kohë, shohim gjithçka me një nostalgji të madhe. BuzzFeed ka publikuar deklaratat e disa personave anonim që tregonin momentin se kur e kishin kuptuar se nuk ishin më edhe aq të rinj, përcjell KultPlus.

-“Kur një këngë e adoleshencës sime del në radio si “këngë e vjetër. O Zot!”

-“Bleva një kokë të re lecke dhe mezi prisja të shkoja në shtëpi për ta përdorur. Aty kuptova diçka.”

-“E ndjeva veten plakë kur kolegët e mi më të rinj morën gjithë kohën e botës për të më shpjeguar mua kush ishte Cardi B. Unë në fakt e dija kush ishte dhe e njihja muzikën e saj, por u duka sikur kisha nevojë për sqarim.”

-“Kur unë dhe shoqja ime po planifikonim të shkonim në një koncert dhe për herë të parë në jetën tonë pyetën veten: A duam vërtetë të shkojmë për të qëndruar në këmbë?”

-“Kur kam fjetur vetëm 4 orë dhe pastaj jam nisur për punë. M’u duk sikur do vdisja. 10 vite më parë i jepja makinës 5 orë pas pune të premten për të takuar të dashurin tim, festonim gjithë fundjavën dhe kthehesha të hënën për në punë. Ishte rraskapitëse, por s’e kisha problem. Tani një natë pa gjumë dhe çmendem. Jam e vjetër.”

-“Kur djemtë me motorra më fusnin frikën në vend që të më emociononin si dikur. Më vjen t’i them të bëjë kujdes me atë shpejtësi. Ku shkoi rebelja brenda meje?!”

-“Kur nuk shërohesha më aq shpejt sa dikur.”

-“Kur shkova në club dhe të gjithë më dukeshin fëmijë.” / KultPlus.com