Prishtina bëhet me platformë informuese dhe turistike

Kryeqyteti kosovar tanimë është bërë me brendin e ri dhe platformën e saj informuese e turistike, në të cilin të gjithë vizitorët do të kenë rastin të informohen detajisht për historinë dhe të rejat në të, shkruan KultPlus.

“InPrishtina” është platforma ku shpalosen aktivitetet aktuale të Prishtinës, momumentet e trashëgimisë kulturore, vendet e bukura të natyrës, adresat për ushqim dhe fjetje, qendrat tregtare dhe historia që ka në cdo pjesë të saj qyteti pa lum.

Kjo platformë e cila është në gjuhën angleze do t’ua mundësoj turistëve të kenë një qasje të shpejtë në informatat kryesore të Prishtinës, kështu duke ua mundësuar t’i shohin katër anët e bukurive të këtij qyteti.

Përvec kësaj, qëllimi i këtij brendi dhe platforme qëndron edhe në rritjen e turizmit të Prishtinës nëpërmjet rrjeteve sociale. Kësisoji, përbrenda platformës bëhet thirrja e shpërndarjes së përvojave, vendeve dhe pamjeve prishtinase duke përdorur hashtags, një formë kjo e rritjes së popularitetit të kryeqytetit.

“Po, mikpritja është në ADN-në tonë. Kur të largoheni nga Prishtina do të keni një mik për pjesën tjetër të jetës tuaj. Ndiqni gjurmët e lokaleve dhe gjeni të preferuarat tuaja të qytetit. Bëni # përvojën tuaj #prishtina”, shkruhet në InPrishtina. / KultPlus.com

Linku për qasje në platformë: https://www.inprishtina.com/?fbclid=IwAR3SFh56ulA-QIC8KjiBygiUaoimMS86X4ihp-yT9HyAMgrdsPAR1M7f0PU