Vlora nis plazhin, not me maskë dhe doreza

Ndonëse Vlora që prej 4 majit është kthyer në zonë të gjelbër, përsëri aktet normative për të parandaluar përhapjen e Covid-19 nuk lejojnë frekuentimin masiv të plazheve.

Megjithatë shumë njerëz zgjodhën të marrin rreze dielli e të lahen, ku nuk munguan syresh qytetarë që u lanë me maska e doreza.

Sipas tyre tashmë është koha e që të ketë lehtësim të masave për të shfrytëzuar në maksimum vijën bregdetare.

Ndërsa në qytetin tjetër bregdetar, në Durrës, situata është ndryshe. Masat janë me strikte dhe rigoroze, pasi Durrësi vazhdon të jetë ende në hartën e zonave të kuqe./liberale.al/ KultPlus.com