Poezitë e Fahredin Shehut, prezantohen në Trafika Europe

Fahredin Shehu, është poet i njohur kosovar i cili me poezitë e tij ka marrë pjesë në shumë ngjarje të ndryshme ndërkombëtare.

Kësisoj sot në Trafika Europe Corner II.5 janë prezantuar tri poezi të poetit Shehu, të cilat janë të përkthyera nga vetë ai.

“Dragoi”, “Ana kristale e kohës” dhe “Atje”, janë poezitë që janë publikuar në gjuhën angleze në Trafik Europe Corner, ndërsa bashkë me poezi është publikuar edhe një biografi e shkurtër e poetit kosovar.

Në këtë link mund të lexoni poezitë e Fahredin Shehut në Trafika Europe: http://www.eurolitnetwork.com/kosovan-poet-fahredin-shehu-in-trafika-europe-corner-ii-5-by-andrew-singer/ / KultPlus.com