Portretet e familjes Ora do të shkojnë donacion për fëmijët me autizëm

Shumë artist kanë shpalosur kreativitetin e tyre në këto kohë karantinë, ndër ta është edhe Lulzim Behxheti i cili ndonëse me profesion arkitekt, ka realizuar portrete të ndryshme ku përfshihen figura të fushave të ndryshme si artistë, këngëtarë, arkitektë e shumë të tjerë shkruan KultPlus.

Ndër portretet e këtij projekti bënte pjesë edhe familja e Rita Orës.

Nismën e Behxhetit së fundi e ka përkrahur edhe familja e këngëtares shqiptare, Rita Ora.

Përmes një postimi në llogarinë e tij personale në Facebook, Besnik Sahatçiu Ora, babai i Rita Orës, është shprehur tejet përkrahës për projektin e Behxhetit, duke treguar ndër të tjerash se këto portrete do të shiten dhe të gjitha të ardhurat nga portretet do të mblidhen për fëmijët me autizëm.

Bashkangjitur gjeni statusin e plotë të Besnik Sahatciu Ora. / KultPlus.com

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220156872487984&set=a.2876286182199&type=3