MKRS publikon thirrjen për aplikim në Pavionin Kosovar të Bienales së Artit në Venecia

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar thirrjen për aplikim në Pavionin Kosovar të Bienales së Artit në Venecia për vitin 2022, përcjell KultPlus.

Thirrja është e hapur për për artistë dhe kuratorë, të cilët pritet të përfaqësojnë Republikën e Kosovës në Edicionin e 59-të të Bienales së Artit në Venecia, që do të hapet për publikun më 23 prill 2022.

Për detajet tjera dhe aplikim gjeni linkun e bashkangjitur. / KultPlus.com

https://www.mkrs-ks.org/?page=1%2C114&fbclid=IwAR1ewHJ1qeHfNokn4qCVkq2vbc4tTUwpLf06YBro_dzh-BSQPZpEGhLCk6k