Rebekah vjen në Prishtinë

Rebekah për momentin konsiderohet një ndër emrat më të kërkuar në skenën e muzikës elektronike si dhe është pjesë e Festivaleve më të mëdha botërore.

Eventi mbahet me 15 shtator ne teatrin ODA. Përpos Rebekah do te ketë DJ te njohur dhe artist vizuel rajonal dhe lokal: Rinia Rinia – Gostivar/ Zurich, Toton- Prishtinë, Vegim and Flekitza – Prishtinë si dhe VJ 1MAN.

Biletat kanë dalë në shitje që nga e mërkura në të gjitha qytetet e Kosovës dhe rajonit ku për detaje më të hollësishme vizitoni faqen e Facebook te Next Level.

Next Level për 11 vjet ka qenë pjesë e rëndësishme e skenës se muzikës elektronike duke sjellë shumë emra të njohur botërore siç janë: Marco Carola, Timo Maas, John Digweed, Danny Howells, Sister Bliss Faithless, Jody Wisternoff, Eelke Kleijn, Tom Novy, Circulation, Guy Gerber, Swayzak, Martinez, Aril Brikha live, Anthony Rother live, Terry Lee Brown Jr, Heidi, Oxia, Terry Francis, Nathan Coles, LTJ Bukem&MC Conrad, Tom Budden, Pascal FEOS, M.A.N.D.Y, Hisham Zahran, Anja Schneider ,Shapeshifters, Sylvain Armand, Joris Voorn, Alican, Djebali, Phonique, Silicone Soul, Alex Niggeman, Shonky, Hito, Bella Sarris, Emanuel Satie, Shlomi Aber, Steve Bug, Andrea Oliva, Luke Dzierzek, Desyn Masiello, Kolombo, Sabb, Charlotte de Witte, Stephan Hinz, etj.

“Rebekah vjen në kuadër të tourit “Fear Paralysis Album Tour” dhe do të performon Live Hybrid set. Jemi të kënaqur që kemi fut Prishtinën në listën e tourit të saj”, ka thënë Ardin Badivuku nga Next Level, shkruan Insajderi.com/ KultPlus.com