‘Bëj të shtrihem dhe gjumi nuk më zë, bëj të ngrihem papritur takoj atë’

Redon Makashi është këngëtar dhe tekstshkrues mjaft i njohur, i cili gjatë karrierës së tij ka sjellur për publikun shqiptar këngë që do të mbahen mend shumë gjatë, shkruan KultPlus.

Sonte KultPlus ju sjell këngën ”Më lër të fle”, këngë kjo që në vitin 2011 ishte edhe fituese e vendit të parë në Festivalin e Këngës Magjike.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

E kaluar e largët sa vjen e më afron
Te dikurshmen sjell të tashmen ma largon
Më vjen pak e turbullt,pamjen sma mundëson
Dhe koha do t’kaloj atë do e pastroj

Bëj të shtrihem dhe gjumi nuk më zë…
Bëj të ngrihem papritur takoj atë…
E përshëndes, i them si je?
Ajo më shtrëngon dorën buzëqesh…
Thotë nuk të lë sonte të flesh..

Bëj të shtrihem dhe gjumi nuk më zë…
Bëj të ngrihem papritur takoj atë…
E përshëndes, i them si je?
Ajo më shtrëngon dorën buzëqesh…
Thotë nuk të lë sonte të flesh..

E kaluar e largët sa vjen e më afron
Te dikurshmen sjell të tashmen ma largon
Më vjen pak e turbullt,pamjen sma mundëson
Dhe koha do t’kaloj atë do e pastroj

Bëj të shtrihem dhe gjumi nuk më zë…
Bëj të ngrihem papritur takoj atë…
E përshëndes, i them si je?
Ajo më shtrëngon dorën buzëqesh…
Thotë nuk të lë sonte të flesh..

Diçka të thjesht kërkon nga ty..
Lërmë të të shoh në sy…te flas me goj…
Në botën tënde unë të hy
Dhe të shoh aty më mir se sa më do dhe ti…

Bëj të shtrihem dhe gjumi nuk më zë…
Bëj të ngrihem papritur takoj atë…
E përshëndes, i them si je?
Ajo më shtrëngon dorën buzëqesh…

E përshëndes, i them si je?
Thotë nuk të lë sonte të flesh. / KultPlus.com