Nxënësit grumbullohen në një vend pa distancë fizike, presin për t’u regjistruar në shkollë

Ruajtja e distancës është një ndër rregullat kyçe për mbrojtje nga Covid-19. Por përkundër rregullave, grumbullimi i njerëzve para institucioneve dhe jo vetëm, po vazhdon edhe në këtë kohë pandemie, shkruan KultPlus.

Por, padyshim që kjo vie edhe si pasojë e mos kujdesit të shtetit për të vënë rregulle  rend.

Në një fotografi të shpërndarë në rrjetet sociale, një grumbullim i tillë është parë para shkollës “Xhevdet Doda” në Prishtinë.

Ky grumbullim vjen si pasojë e hapjes së konkursit për regjistrim të nxënësve në shkolla.

Të rinjtë nuk po mbajnë distancë fizike, e askush nuk po kujdeset që të vërë rregull e rend aty. Regjistrimet vazhdojnë! / KultPlus.com