Denis Galushi sjell këngën “Sërish vjen marsi” në gjuhën rome (VIDEO)

Gazetari Denis Galushi ka sjell vargjet e këngës “Sërish vjen marsi” në gjuhën rome, dhe sipas tij, këtë miksim të këngës e solli si rezultat i inspirimit nga kjo këngë, e cila, sipas tij është lëshuar disa herë gjatë këtyre ditëve në zyrën e tij.

Më poshtë e keni të plotë njoftimin e gazetarit Galushi, sikurse edhe videon me përkthimin e tekstit nga ai.

“Serish vjen marsi”, kenga e pavdekshme dhe legjendare e Ilir Shaqirit, s’di per sa here u degju sot ne zyre te punes…

Dhe, per nje moment, u inspirova qe vargjet hyrese t’i perkthej edhe ne romisht.

Prandaj, me kenaqesi e bera nje far miksi te interpretimit romisht-shqip.

Shpresoj te ju pelqej. 🤗

#serishvjenmarsi

#ilirshaqiri