5 vjeçari që po bën xhiron e rrjetit, thërret shokët në ditën e adoptimit

Një djalë i vogël, 5 vjeçar është bërë viral në Internet pasi ka vendosur që birësimin e tij ta bëjë në sy të të gjithë shokëve dhe shoqeve të tij.

Michael e ka pritur me shumë gëzim dhe dashuri adoptimin e tij, dhe për këtë arsye ka ftuar edhe shokët e klasës në Gjykatë.

Ata janë shprehur se kanë ardhur për të ndjekur Michaelin sepse e kanë shok të ngushtë dhe e duan shumë.

Sigurisht që një gjest i tillë nuk mund të shpëtonte pa bërë xhiron e rrjetit sepse të gjithë kemi nevojë për pak dashuri. / KultPlus.com