8 site të trashëgimisë kulturore me bileta online

Vizitorët e objekteve kulturore, vendas e të huaj, kanë edhe një alternativë tjetër, për blerjen e biletave. Për 8 site kulturore, biletat mund të blihen edhe online, madje çmimi i biletave online është më i lirë se në sportelet fizike.

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti në një postim në rrjetet sociale, kujton se duke blerë biletat online, vizitorët do të mund të shmangin radhët e gjata, duke kursyer kohë dhe para.

Biletat janë të vlefshme online për Parkun Kombëtar të Butrintit, Muzeun Historik Kombëtar, Muzeun Kombëtar “Gjergj Kastrioti” Krujë, Muzeun Kombëtar ikonografik “Onufri”, Kalanë e Gjirokastrës, Kalanë e Shkodrës, Muzeun Kombëtar të Fotografisë “Marubi” dhe Parkun Arkeologjik Apoloni.

Biletat online mund të blihen ne myticket.al / atsh / KultPlus.com