Premiera e shfaqjes “Skënderbeu – Dashuri apo Liri” do të mbahet më 28 dhjetor

Premiera e shfaqjes “Skënderbeu – Dashuri apo Liri” e paraparë të mbahet më 24 dhjetor është shtyrë për datën 28 dhjetor, ka njoftuar Teatri Kombëtar i Kosovës.

“Teatri Kombëtar i Kosovës me keqardhje ju njofton se premiera e shfaqjes “Skënderbeu – Dashuri apo Liri” e planifikuar të mbahet me datë 24 Dhjetor (e Hënë) për disa shkaqe teknike do të zhvendoset me datë 28 Dhjetor (e Premte) ora 20:00 si dhe repriza e parë do të jetë më 29 Dhjetor (E shtunë). Duke ju kërkuar ndjesë për këtë ndryshim të detyrueshëm, ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj dhe njëherësh ju dëshirojmë mirëseardhje në premierën e fundit të TKK-së për këtë vit”, është njoftimi i TKK-së./ KultPlus.com