‘Politikanët shqiptarë kanë investuar fare pak në spitale që nuk shkojnë as vetë të shërohen’

Nga Bekim Guri

Si ka mundësi që 98% e politikanëve shqiptarë gjithandej, kanë investu shumë pak ose fare në spitale dhe cilësine e tyre dhe janë bërë milioner, kur vjen një moment si COVID19, apo sëmundje tjera të rënda p.sh, ata shkojnë shërohen jashtë shtetit, kurse qytetarin, artistin, doktorin, bujkun etj, e lënë të vdesin në ato spitale që politikanët kurrë nuk mjekohen dhe nuk investuan sa duhet!

Vota jote është jeta jote! / KultPlus.com