‘Besa besë, moj besën ta kam dhanë, per folenë që kem jetën dojmë me dhanë’ (VIDEO)

Minatori është grup artistësh i njohur. I takojnë gjeneratës kur muzika është dëgjuar e ndjerë. Andaj zbrazësia që ata kanë lënë në skenën shqiptare çdo ditë e më shumë po len gjurmët e saj.

Sonte, KultPlus ju sjell njërën nga këngët më të njohura të këtij grupi, një këngë kjo që e di secili dhe akoma vazhdon të jetë ndër këngët e preferuara shqipe. Bëhet fjalë për këngën ‘Të dua sa Kosovën’.

Më poshtë gjeni videon e plotë të kësaj kënge. / KultPlus.com