‘Të fala nga Gjilani’, performancë për bashkatdhetarët tanë

“Te fala nga Gjilani”, mbrëmja e cila në vete përfshin një përmbledhje me poezi e këngë që vijnë të artikuluara prej aktorëve të Teatrit të Qytetit të Gjilanit dhe prej zërit të mrekullueshëm të Diana Toskës, ju mirëpret nesër mbrëma me fillin në ora 19:00, përcjellë KultPlus.

Ky aktivitet është organizuar për të gjithë qytetarët e Gjilanit po në veçanti për bashkatdhetarët tanë të cilët i japin shumë dashur, jetë e plot ngjyra qytetit të Gjilanit.

“Te fala nga Gjilani” është një vokacion artistik i krijuar për një performancë të hapur ose “open air” e që organizohet në kuadër të aktiviteteve të Ditëve të Mërgatës, nga zyra e Kryetarit të Komunës.
Aktiviteti do të mbahet nesër tek pjesa e argjendarëve të qytetit në Gjilan. /KultPlus.com