‘Kur ke të drejtë askush nuk e kujton, kur ke gabim askush nuk e harron’

Thënie për jetën.

“Jetojmë në një kohë ku çdokush shikon dhe gjykon nëse je i shëmtuar apo i bukur, askush nuk vëren dhe as interesohet nëse je i dëshpëruar apo i lumtur.”

“Ka vetë një kohë në jetë: Tani dhe Shumë vonë.”

“Dashuro për të  jetuar, jeto për të dashuruar.”

“Koha vendos se kë do të takojmë në jetën tonë, zemra vendos se kë duam në jetën tonë dhe sjellja jonë vendos se kush do të qëndrojë në jetën tonë.”

“E sotmja është një ditë shumë e veçantë, sepse kurrë nuk e kemi parë më parë, kurrë nuk do ta jetojmë më. Është e vetmja ditë që kemi.”

“Në çështjet e rëndësishme të jetës ne jemi gjithmonë të vetëm.”

“Ekziston vetëm një mënyrë për të gjetur lumturinë në këtë jetë, dhe kjo është, ose të kesh një ndërgjegje të pastër ose të mos kesh fare ndërgjegje.”

“Nuk ka dy njerëz në botë që e shohin jetën në të njëjtën mënyrë.”

“Vetëm kur të përjetoni një ngjarje serioze në jetën tuaj, do të mundeni të kuptoni se me sa gjëra të parëndësishme je marrë kaq kohë.”

“Një jetë e mirë është ajo që frymëzohet nga dashuria dhe udhëhiqet nga dija.”

“Tre faza që do t’ju ndihmojnë në jetë: ‘më mbuloni’, ‘ide e mirë shef’, ‘kështu e gjeta kur erdha’.”

“Jeta është tepër e shkurtët, nuk ja vlen barra qiranë ta kalojmë duke u zvarritur nën këmbët e horrave të përçmueshëm.”

“Nëse nuk lëvizni, mos prisni që dikush tjetër t’ju shtyjë.”

“Kur ke të drejtë, askush nuk e kujton, kur ke gabim, askush nuk e harron.”

“Jetoje jetën tuaj si të dëshirosh, pa marrë parasysh mendimin e botës. Bota është shumë, por jeta jote është pak.” / KultPlus.com