Genc Salihu e Visar Kuçi këtë radhë në ‘Tirana Sessions’ (VIDEO)

‘Tirana Sessions’ është një lëvizje promovuese me të cilën këngëtarë të ndryshëm lidhin këngën dhe artin e tyre me disa nga lokacionet më interesante të qytetit të Tiranës, shkruan KultPlus.

Kësaj radhë në këtë lëvizje promovuese të qytetit, kanë qenë pjesë Genc Salihu bashkë me Visar Kuçin, të cilët kanë interpretuar këngën ‘Këngë nga kopshti’. Kitara dhe violina padyshim që ishin pjesë e këtij interpretimi jashtëzakonisht të këndshëm nga artistët kosovar.

Ndërkohë në ‘Tirana Sessions’, kanë marrë pjesë edhe këngëtarët: Bojken Lako, Eneda Tarifa, Alban Ramosaj, Alban Nimani, Marsela Cibukaj…

“Ne besojmë që muzika ka fuqinë të n’a bashkojë, të n’a lidhi dhe të krijoji ndryshim. Ne mendojmë se duke bashkuar këngën me Tiranën ndërlidhim të dy palet”, thuhet në shkrimin e organizatorëve të cilët përfundojnë duke thënë se misioni i tyre është promovimi i qytetit duke e lidhur atë me artistët që e karakterizojnë atë./ KultPlus.com