Tradita e tmerrit, vajzat dërgohen për synet nga Franca në vendlindje

Është operacioni i katërt këtë mëngjes për gjinekologen e specializuar për viktimat e gjymtimit seksual. Ajo po ndihmon vajzat të cilat vuajnë nga ana fizike dhe shpirtërore nga pasojat tradicionale. Shumica nga to vijnë nga Afrika, përcjell KultPlus.

Ato vinë në pjesën veriore të Parisit. Kjo lagje njihet si zonë e varfër sepse të gjitha vajzave të vogla iu është prerë klitorisi. Këto gra kanë dhimbje të mëdha gjatë aktit seksual dhe nuk kanë asnjë lloj dëshire për marrëdhënie seksuale.

Rreth 60.000 vajza janë të prekura nga ky fenomen në Francë dhe për këtë janë organizuar edhe shumë protesta.

Më poshtë gjeni historitë e dhimbshme e të ndryshme të tyre. /DW/ KultPlus.com