Ministria e Shëndetësisë me mesazh: Mbroni vetën dhe të dashurit tuaj në sezon festash me vaksinë të sigurt

Ministria e Shëndetësisë po vazhdon aksionin e saj që të përçojë mesazhe pozitive dhe kësisoj të inkurajojë vaksinimin e personave me dozën anti-COVID, transmeton KultPlus.

Marrja e vaksinës kundër COVID-19 është e shpejtë, e lehtë dhe falas, ka thënë MSH, duke bërë me dije gjithmonë se vetëm rruga e vaksinimit dërgon në shpëtim nga virusi.

“Mbroni veten dhe të dashurit tuaj në këtë sezon festash me një vaksinë të sigurt dhe efektive kundër COVID. Të gjithë qytetarët 12 vjeç e lart mund të vaksinohen”, thuhet mes tjerash në njoftim.

Përndryshe, sipas të dhënave zyrtare nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, në Kosovë deri tani janë administruar më shumë se 1,6 milionë doza të vaksinës. /KultPlus.com