‘Pse po më qortoni zotëria juaj, vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj’ (VIDEO)

Grupi i njohur kosovar ”Fisnikët”, u formua në vitin 1980, gjatë kohës kur në Kosovë mbretëronte një atmosferë e zhvillimit të rock-ut, shkruan KultPlus.

”Fisnikët” ndër vite u vlerësuan me shumë çmime, duke hyrë kështu në historinë e muzikës shqipe të viteve të 78′.

Reportazhi i tyre numëron shumë këngë që këndohen nga shumë këngëtarë e dëgjohen nga adhuruesit e grupit edhe sot e kësaj dite. Ndër më të njohurat janë: ‘Ujku plak’, ‘Do të shkrihem’, ‘Kur të vjen pleqëria’, ‘Shiu’, ‘Zotëria juaj’, etj.

Sonte KultPlus ju sjell këngën ‘Zotëria juaj’, këngë kjo që ka pothuajse 30 vite prej kur është realizuar, e që vazhdon të dëgjohet edhe sot e kësaj dite.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Zotëria juaj

Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj.

Me quajtët huligan dhe shkatrraq, dhe shkatrraq
the s’je për vajzën time ore rrugaq, ore rrugaq.
Kur thërras në telefon shanë e bërtet, shanë e bërtet
vajzën tuaj s’e lëshoni në qytet, në qytet

(refreni)
Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj.

Më quajtët të sëmurë dhe të marrë, dhe të marrë
the ti s’ke shtëpi more qyqar, more qyqar.
Por une kam zemër të çiltër e shpirt fisnik, shpirt fisnik
nuk jam si ti i egër dhe pasanik, dhe pasanik.

(refreni)
Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj. / KultPlus.com

‘Pse po më qortoni zotëria juaj, vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj’

Grupi i njohur kosovar ”Fisnikët”, u formua në vitin 1980, gjatë kohës kur në Kosovë mbretëronte një atmosferë e zhvillimit të rock-ut, shkruan KultPlus.

”Fisnikët” ndër vite u vlerësuan me shumë çmime, duke hyrë kështu në historinë e muzikës shqipe të viteve të 78′.

Reportazhi i tyre numëron shumë këngë që këndohen nga shumë këngëtarë e dëgjohen nga adhuruesit e grupit edhe sot e kësaj dite. Ndër më të njohurat janë: ‘Ujku plak’, ‘Do të shkrihem’, ‘Kur të vjen pleqëria’, ‘Shiu’, ‘Zotëria juaj’, etj.

Sonte KultPlus ju sjell këngën ‘Zotëria juaj’, këngë kjo që ka pothuajse 30 vite prej kur është realizuar, e që vazhdon të dëgjohet edhe sot e kësaj dite.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës

Zotëria juaj

Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj.

Me quajtët huligan dhe shkatrraq, dhe shkatrraq
the s’je për vajzën time ore rrugaq, ore rrugaq.
Kur thërras në telefon shanë e bërtet, shanë e bërtet
vajzën tuaj s’e lëshoni në qytet, në qytet

(refreni)
Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj.

Më quajtët të sëmurë dhe të marrë, dhe të marrë
the ti s’ke shtëpi more qyqar, more qyqar.
Por une kam zemër të çiltër e shpirt fisnik, shpirt fisnik
nuk jam si ti i egër dhe pasanik, dhe pasanik.

(refreni)
Pse po më qortoni zotria juaj
vajzën tuaj e dua dhe për të vuaj.
Pse s’po na lejon, të lutem më thuaj
dhe kur ajo më don zotria juaj. / KultPlus.com