‘Ëndërrat e Hamletit’ në Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit “Ostrovsky Fest”

17 Gusht, 2021 - 12:00 pm

‘Ëndërrat e Hamletit’ në Festivalin Ndërkombetar të Teatrit “Ostrovsky Fest” prezenton Kosovën në  konkurenë zyrtare në mesin e shumë shfaqjeve teatrore ndërkombetare.

‘Ëndërrat e Hamletit’ pos vlerësimit të lartë artistik nga kritika, juria, mediat dhe audienca e Festivalit, ne fund u shperblye me dy çmime kryesore te Festivalit:

– Aktori më i mirë i Festivalit për Mentor Zymberaj si dhe Çmimi i Shikuesve per shfaqjen dhe aktorin Mentor Zymberaj.

Kjo shfaqje po vazhdon suksesin edhe në festival të tjera si në Ukrainë, Rumani, Dagestan, Maqedoninë e Veriut, Moldavi e Rusi në tëcilat povashtu u vlerësua dhe u nderua me çmime ndërkombëtare./KultPlus.com

Të ngjajshme