Pamje nga Teatri ‘Dodona’ pas renovimit (FOTO)

27 Tetor, 2017 - 11:43 am

Teatri ‘Dodona’ në kryeqytet ka marrë pamje të re, kjo falë renovimeve që janë bërë aty, shkruan KultPlus.

Ky renovim është bërë në: Portën hyrëse, biletoren dhe foajenë e rikonceptuar dhe rinovuar, skenë të re, krejtësisht moderne, sallë me disnivele dhe me ulëse të reja të standardizuara, revitalizim i nyjeve sanitare dhe sistemit të ventilimit dhe Izolimi i bodrumit, pjesës së liftit dhe kulmit.

Punimet në Teatër janë drejt përfundimit. Drejtori i Drejtorisë së Kulturës në Komunën e Prishtinës, Besart Vllahinja, i ka vëzhguar nga afër punimet duke sjellë edhe disa pamje ekskluzive nga ndryshimet në teatër.

“Këto janë ambientet e Teatrit Dodona, pak ditë para përfundimit të punimeve. Segmente të punimeve të realizuara janë prezantuar në foto: ulëset në sallë, foajeja dhe hapësirat e toaleteve. Gjithë ky proces, do të rezultojë me hapësira shumë miqësore, me standarde teknike dhe të përshtatshme për vizitorët dhe për stafin e Dodonës”, është shprehur Vllahinja.

Teatri Dodona (më para i njohur si Teatri i të rinjve, fëmijëve dhe i kukullave “Dodona”) është themeluar me 12 nëntor 1986 me vendim të Kuvendit Komunal të Prishtinës. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme