“Teatri i Rrugës” ndërgjegjëson komunitetin në Berat

10 Shtator, 2018 - 4:30 pm

“Teatri i Rrugës” u ndal në Berat për të ndërgjegjësuar qytetarët për t’u bërë më aktiv në komunitetin ku jetojnë.

Qendra “Albania comunity”, ASSIST – ACA ( Asistencë për komunitetin në Shqipëri) në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit realizuan mbrëmjen e djeshme në sheshin përpara Qendrës Kulturore “Margarita Tutulani” projektin “Teatri i rrugës nëpër Shqipëri”.

Qëllimi i “Teatrit të Rrugës” është rritja e nivelit të demokracisë vendore nëpërmjet artit si një mjet tërheqës për komunitetin.

Tematika e etydeve të performuara nga të rinjtë kishte të bënte me ambientin, transparencën, llogaridhënien dhe korrupsionin.

Ky event kulturor tërhoqi vëmendjen e shikuesve të shumtë vendas, por edhe të vizitorëve të huaj.

Të ngjajshme