Teatri Kombëtar njofton për anulimin e shfaqjes ‘La Rrem’

15 Janar, 2022 - 10:55 pm

Teatri Kombëtar i Kosovës ka njoftuar se shfaqja “La Rrem”, e paraparë më 17 dhe 18 janar është anuluar, shkruan KultPlus.

“Anulohet shfaqja “La rrem” që ishte në kalendarin mujor (17,18 janar), fakti që njëra nga aktoret e shfaqjes ka rezultuar të jet pozitiv”, thuhet në njoftim.

Të gjithë ata që kanë rezervuar apo blerë biletat, mjetet mund ti tërheqin në biletari çdo ditë pune ose mund ti shfrytëzojnë të njejtat në shfaqjen e ardhshme. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme