Teatrot e Kosovës falënderojnë qytetarët për shoqërimin virtual gjatë kohës së pandemisë (VIDEO)

1 Qershor, 2020 - 6:06 pm

Gjatë kohës së pandemisë, për dy muaj rresht, teatrot e Kosovës ofruan shfaqje online për qytetarët, me qëllim që t’ua lehtësojnë kohën e izolimit, shkruan KultPlus.

Përmes një videoje në faqen zyrtare të Teatrit Kombëtar të Kosovës në facebook, ata kanë falënderuar qytetarët për shoqërimin gjatë kësaj kohe të vështirë.

“Për dy muaj pandërprerë gjatë pandemisë, teatrot e Kosovës ofruan shfaqje teatrore online për qytetarët e Kosovës, dhe jo vetëm.
Falenderojmë gjithë ata që duke shikuar shfaqjet, edhe pse virtualisht, ishin së bashku me aktorët dhe teatrot tona.
Falenderojmë të gjithë ata që me mesazhe dhe komente na përkrahën dhe na falenderuan.
Ne, Teatrot e Kosovës, gjatë këtyre dy muajve të vështirë përmbushëm detyrën dhe obligimin tonë ndaj publikut, me shpresë se u kemi bërë më të lehtë karantinën.
Njëkohësisht, bëjmë thirrje organeve kompetente, në veçanti IKSHP dhe Ministrive të Shëndetësisë dhe Kulturës, të bëjnë të mundur hapjen sa më të shpejtë të teatrove dhe kinemave të Kosovës duke përcaktuar protokollet përkatëse.
Teatri ka ekzistuar para nesh dhe do të ekzistojë përgjithmonë”, shkruhet aty. /KultPlus.com

Të ngjajshme