займ на карту онлайн потребительский кредит

Fotografia e Adem Jasharit te Pallati i Rinisë mbetet pa përkujdesje

11 Qershor, 2019 - 10:45 pm

Në gjendje të mjerueshme ka mbetur fotografia e heroit Adem Jashari tek Pallati i Rinisë. Federata e Boksit e cila edhe e ka vendosur fotografinë, thotë se për pak ditë do ta ndërrojë.

U vendos në nderim të heroit Adem Jashari, por për fotografinë e tij nuk ka ndonjë përkujdesje.

Zv. Drejtori i këtij Pallati Ilir Dugolli  ka thënë se kjo fotografi është vendosur nga Federata e Boksit, andaj është detyrë e tyre që ta mirëmbajnë atë.

“Fotografia e Adem Jasharit në hyrje të Pallatit të Rinisë është materie e Federatës së Boksit të Kosovës dhe si e tillë ata kanë përgjegjësi ta mirëmbajnë dhe jo ta lenë në këtë gjendje”, tha për RTV Dukagjinin, Ilir Dugolli.

Ndërsa Mehmet Bugujevci, Sekretar Gjeneral i Federatës së Boksit thotë se edhe pse ajo fotografi është vendosur nga ta, Adem Jashari nuk është vetëm i tyre.

“Atë fotografi e ka vendos Federata e Boksit të Kosovës, por Adem Jashari nuk është vetëm i Kosovës. Për fotografinë duhet të kujdesen institucionet e Kosovës”, tha Mehmet Bogujevci, përcjell Telegrafi.

Sipas tij, me mirëmbajtjen e kësaj fotografie duhet të merren institucionet shtetërore përkatëse, ngase Federata nuk ka fonde të mjaftueshme.

“Institucionet e Kosovës që kujdesen për përmendore do të ishte dashur të kujdesen edhe për këtë fotografi, pasi ne si federatë nuk kemi fonde për mirëmbajtje”, shtoi me tej Mehmet Bugujevci.

Të ngjajshme