Miratohet projekti për ndërhyrje restauruese në banesën e Thanas Gjikës

6 Prill, 2019 - 5:50 pm

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka miratuar projektin: “Ndërhyrje restauruese në banesën e Thanas Gjikës dhe familjes Cimbidhi”, në lagjen Kala në Berat, shkruan KultPlus.

Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Berat parashikon restaurimin e çatisë së banesës.

Instituti i Monumenteve të Kulturës mirëpret çdo bashkëpunim dhe mbështetje që kontribuon në ruajtjen e trashëgimisë sonë kulturore./ KultPlus.com

Të ngjajshme