Nju Jorku mbulohet me flamujt e Kosovës

17 Shkurt, 2019 - 10:07 am

Nju Jorku është mbuluar me urimin për Pavarësinë e Kosovës në 11 vjetorin e shtetësisë. Kompania shqiptaro amerikane që vepron në Nju Jork, FreshAlb ka mbushur billbordet amerikane me urimin për 11 vjetorin e Pavarësisë të Kosovës.

FreshAlb ka siguruar 6 billborde në autostradën me të frekuentuar në Nju Jork- Interstate 95 ku vetëm për 1 ditë kalojnë afër 182,300 makina që do ta shohin urimin për pavarësinë e Kosovës, e cila do të shfaqet për 2 javë rresht.

FreshAlb gjendet në White Plains, Nju Jork dhe në atëpjesë të qytetit ka mbuluar billbordet në vendet kyçe si tek US Supreme Court, stacioni i trenit MetroNorth White Plains dhe në hyrje te Galeria Shopping Center./ KultPlus.com

Të ngjajshme