займ на карту онлайн потребительский кредит

‘Nuit des Idées’, me 5 shkurt në Prishtinë

4 Shkurt, 2020 - 9:49 pm

Aleanca Franceze dhe Ambasada e Francës në Kosovë, ju ftojnë që të merrni pjesë në edicionin e parë të “Nuit des Idées” në Kosovë, më 5 shkurt në Aleancën Franceze në Prishtinë.

Vjen i ftuar profesor Roch Domerego, bletar dhe specialist i apiterapisë.

Programi: Një konferencë-debat në orën 18:00, me z. Roch Domerego dhe profesor Fadil Milaku, rektor i universitetit “Haxhi Zeka” të Pejës, biolog dhe specialist i biodiversitetit në Ballkan, në temën “Bletët, gardianë të jetës”.
Konferenca, e hapur për të gjithë, do të mbahet në frëngjisht dhe shqip me përkthim similtan.

Kjo ngjarje e Institutit Francez të Parisit organizohet në mbarë botën për t’u njohur me aktualitetin e njohurive dhe për të shkëmbyer lidhur me sfidat e mëdha të kohës sonë. / KultPlus.com

Të ngjajshme