Për të gjithë kalimtarët, ‘EBC’ dhe ‘Ujë Rugove’ ofrojnë ujë të ftohtë në këto ditë të nxehta vere

8 Korrik, 2021 - 2:59 pm

Temperaturat e larta që po mbretërojnë edhe në vendin tonë, kanë shtyrë kompaninë e kozmetikës “EBC”, që të ofrojnë ujë për kalimtarët e rastit.

Një bidon me ujë të Kompanisë “Ujë Rugove” është vendosë në hyrje të kozmetikës “EBC”, përkatësisht në pikën përballë Hotelit Grand, me qëllim që uji i pijshëm tu ofrohet të gjithë kalimtarëve të rastit.

Duke qenë kompani e kozmetikës, dhe duke pas parasysh rëndësinë e ujit për lëkurën e njeriut, ka shtyrë udhëheqësit për këtë iniciativë, të cilët këtë iniciativë e kanë shoqëruar edhe me një sllogan “Rrini të hidratuar, është mirë për lëkurën tuaj”.

Andaj, nëse jeni klientë të kësaj kompanie, apo kaloni rastësisht te pika e “EBC” përballë Hotelit Grand, lirisht mund të pini ujë.

EBC Cosmetics operon në tregun tonë që nga viti 1993 si e vetmja kompani në Kosovë e autorizuar për shitjen në 8 pika:

1.      Bregu i Diellit , Rr. Eqrem Çabej

2.      Rr. Nëna Terezë  

3.      Rr. Garibaldi, përballë hotel Grand

4.      ETC Fushë Kosovë       

5.      Royall Mall, Rruga B

6.      Galeria Mall, Prizren

7.      Albi Mall, Veterrnik kati 0

8.      Albi Mall, Veterrnik kati 1

Platforma online EBC SHOP : www.ebc.shop

https://www.instagram.com/ebccosmetics/?hl=en / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme