Mësuesja nga Teksasi vesh fustanin e dizajnuar nga nxënësit

30 Mars, 2019 - 3:49 pm

Shumë të rritur i këshillojnë fëmijët të mos i vizatojnë dhe të mos i ngjyrosin veshjet, por një mësuese e artit nga Teksasi jo vetëm që i nxiti nxënësit e saj që të vizatonin në fustan të saj, por ajo gjithashtu e veshi atë dy herë.

CCN shkuan se Rebecca Bonner, mësuese e artit në shkollën fillore McAuliffe në Highland Village të Texas, tha se ajo mori frymëzimin për fustanin e saj nga një grup i mësuesve të artit të shkollës fillore në Facebook.

Bonner mëson rreth 580 nxënës nga mosha 3 deri në 11 vjeç, e cila i lejoi nxënësit e saj të vizatonin në fustanin e bardhë që bleu online në Amason.

“Fëmijët e mi dëshironin të merrnin pjesë në dizajnimin e fustanit tim. Ne biseduam se duhej që të respektonin punën e secilit. Kështu unë do të zgjedhja imazhet vet që dëshiroja t’i kem”, tha Bonner.

Ajo tha se iden për këtë dizajnim e kishte pas një vitë më parë. Qëllimi i këtij fustani sipas saj është që njerëzit të ndjehen të entuziazmuar për artin.

“Këtë fustan e vesha në shfaqjen e shkollës, kjo u pëlqye nga fëmijët e mi. Unë përsëri do ta vesh atë. Po ashtu kemi në plan të dizajnojmë edhe një fustan tjetër për këtë fundvit”.

Vajza e Bonner i ka publikuar disa fotografi në Twitter ku fustani i saj u pëlqe shumë.

Bonner tha se është e lumtur që fustani i saj u pëlqye shumë nga njerëzit, transmeton Klan Kosova.

Të fundit

Të ngjajshme