Ekspozitë në Korçë, kushtuar katedrales Notre Dame

30 Korrik, 2019 - 5:30 pm

Fotografi Roland Tasho, në qytetin e Korçës i ka kushtuar ekspozitë fotografike katedrales Notre Dame të Parisit.

Katedralja e Notre-Dame u përfshi nga zjarri që shkaktoi dëme të konsiderueshme në çatinë dhe që shkatërroi majën e strukturës. Godina gotike rrezikoi shkatërrimin më 15. Fatmirësisht, kullat binjake të kambanave dhe pjesë të tjera të saj, përfshirë thesaret artistike, shpëtuan.

Të fundit

Të ngjajshme