Dhjetori muaji ndërkombëtar i të drejtave të njeriut, DokuKino shfaq gjashtë filma

26 Nëntor, 2021 - 2:57 pm

Festivali i Filmit DokuFest do të bëjë shfaqjen e disa filmave që vënë theks në të drejtat e njeriut dhe shkeljet e tyre në vazhdimësi, shkruan KultPlus.

Gjatë dhjetorit, DokuFest përmes programit filmik do të vë theksin në Muajin Universal të të Drejtave të Njeriut me filma që dëshmojnë shkelje të të drejtave të njeriut dhe krijon një forum për individë të guximshëm në të dy anët e objektivit për të fuqizuar audiencën me njohurinë se angazhimi personal mund të bëjë ndryshim.

“Ne në DokuFest bashkohemi me njerëzit anembanë globit për të mbrojtur barazinë, drejtësinë dhe dinjitetin e të gjithë njerëzve”, shkruhet në llogarinë zyrtare të “DokuFest”.

“For Sama, Why Slavery: A Woman Captured, Little Palestine, Diary of a Siege, Why Stories: Favela Frontlines, Notturno, Why Stories: Daphne a Pen too sharp”, janë filmat që do të shfaqen çdo të martë dhe të premte në DokuKino.

Të gjithë filmat do të shfaqen në orarin e njëjtë, 19:00. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme