Flautistja Entela Demi u prezantua me koncert në Akademinë e Arteve në Tiranë

26 Mars, 2019 - 2:13 pm

Flautistja Entela Demi, në mbrëmjen e së hënës është prezantuar me koncert nën përcjelljen e orkestrës simfonike të Akademisë së Arteve në Tiranë, shkruan KultPlus.

Ky koncert është prezantuar nën dirigjimin e Petrika Afezolli, ku Entela Demi është prezantuar me koncert për flaut dhe orkestër në ne D-dur – C.

Entela Demi deri më tash është prezantuar në disa koncerte, ku për prezantimet e saj disa herë edhe është shpërblyer, si në ARS Kosova, në garat ndërkombëtare “Pjetër Gaci”, në Shkodër. Ajo poashtu ka marë pjesë edhe festivalin DAM, sikurse edhe në prezantime të tjera brenda dhe jashtë Kosovës./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme