‘Nuk më vjen marre që jam mashkull, por ndjej dhimbje si njeri’

8 Shkurt, 2019 - 9:39 am

Besim Ugzmajli / Facebook

Nuk me vjen kurrfare marre qe jam mashkull, une nuk barte kurrcfare pergjegjesie te drejtperdrejte te asnje psikopati vec se jam i te njejtes gjini (sex).
Pse sahere qe ndodhe nje krim makaber nga nje burre, ne duhet me e ule kryet e mos me marr fryme nje jave rresht?! Cka kemi bo po du me dite, cka eshte ky fajsim ne baza gjinore. 
Pse provoni te mbuloni dhimjen tone me faj qe se bartim?
Eshte dhunu dhe keqperdore tmerresisht nje NJERI, dhe une meqe jam i te njejtit lloj, ndjej keqardhje e dhimbje si NJERI. Kjo nuk dmth qe nuk ndjehem keq edhe kur dhunohet nje kafshe, […] ndihem njejte.
Kushdo qe mendon me djeg njerez ne turre te druve, per cfaredo krimi, eshte edhe ma kriminel se ai msusi e polici.
Histeri e tmerrshme, pershfaqje e problemeve tona personale ne mburojen e vajzes nga Drenasi.
A mendon dikush qe gjithe ky reagim i kesaj forme, ka me e ba viktimen me ndjenje qe ka be ndonje krim, a mendon dikush qe ky popullaritet sa i dhunueseve me shume i viktimes, ka me parandalu viktimat e tjera me lajmru rastin.
Ju, thjeshte nuk te lejoni as me tu dhimte, as me e luftu dukuri, as me u sill me humanizem ne keto raste.

*****

FRASHËR KRASNIQI: Më vjen marre që jam djalë

Të fundit

Të ngjajshme