| Nuk turpërohem publikisht ta them se unë jam një rome |

19 Tetor, 2020 - 11:11 am

Për Shpresa Agushin, rrugëtimi si aktiviste tash e dy dekada nuk ka qenë i lehtë. Ajo është e para grua rome pas luftës në Kosovë e cila nisi të angazhohej për të drejtat e komunitetit rom. Ky është tregimi i Shpresës, fituese e disa çmimeve për punën e saj fisnike.

Kjo video është prodhuar si pjesë e projektit “Mbështetja e mediave dhe gazetarisë për të drejtat e njeriut në Kosovë”, përkrahur nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe realizuar nga Kosovo 2.0, CEL dhe QKSGJ.

Të ngjajshme