04 Band nga Prizreni sonte në Rockuzinë

Sonte ne Rockuzinë do të performojë grupi 04 Band nga Prizreni. Kjo është nata e parë akustike apo unppluged në Rockuzinë, shkruan KultPlus.

04 Band, grupi që po kërkohet në jetën e natës, tashmë të njohur për atmosferën e zjarrtë me
përzgjedhjen dhe trajtimin e këngëve si kurrë më parë.

04 Band është krijuar si rezultat i shumë bendeve tjera që shtruan rrugën e kultivimit të rokut, bende dhe muzicient që ndikuan në formimin e kësaj strukture të “04”. Ky grup muzikor është krijuar në fund të vitit 2015 si formacion akustik, me përbërje: Hysen Kafexhiu – vokal, Jeronim Susuri – kitarë, Uliks Hoxhaj – kitarë dhe Miran Ferati – Kajon. Zhanri i muzikës rock dhe muzikës së lehtë qytetare të trajtuara në formë unplugged janë rrymat që 04 BAND përpiqet ti kultivojë. Grupi Prizrenas gjatë kësaj kohe ka interpretuar po thuajse në të gjitha qytetet e Kosovës: Prizren, Prishtinë, Gjakovë, Rahovec etj,. Si dhe në Shqipëri, konkretisht në Tiranë./ KultPlus.com