Kiana Kryeziu plotëson kriterin e tretë, afër të sigurojë normën olimpike

Skitarja Kiana Kryeziu, ka plotësuar kriterin e tretë për normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore Pekini 2022, shkruan KultPlus.

Kryeziu ka mbledhur sot më pak se 160 pikë të Federatës Ndërkombëtare të Skitarisë (FIS), në garën e Ravascletto Sutrio të Italisë, disiplina e sllallomit të madh.

Nga 31 garues që po merrnin pjesë në këtë garë, skitarja nga Kosova u rendit në pozitën e 19-të.

17-vjeçares i duhen edhe dy rezultate të tilla nga garat e ardhshme për të arritur normën olimpike Pekini 2022.

Periudha për të fituar normën skadon më 16 janar 2022. /KultPlus.com

Kiana Kryeziu vazhdon shkëlqimin, fiton medalje për Kosovën

Skitarja kosovare, Kiana Kryeziu, ka arritur që të fitojë medaljen e argjendtë në garën ndërkombëtare të Federatës Ndërkombëtare të Skitarisë (FIS), që po mbahet në Kollashin të Malit të Zi, shkruan KultPlus.

Përfaqësuesja e Kosovës ishte e udhëheqhur nga selektori Agim Pupovci, i cili po arrinë rezultate të jashtëzakonshme në arenën ndërkombëtare, garave të FIS, e cila është prova më e mirë për punën kualitative dhe angazhimin e të gjithë stafit të federatës, duke u nisur nga garuesit, trajnerët dhe Bordi i FSK-së!

Në garën e sotme ku po marrin pjesë 18 vende të ndryshme, Kiana u radhit e 2-ta në disiplinën e Sllallomit (SL) dhe të cilës i duhen edhe 3 rezultate për të e kompletuar normën Olimpike.

Me këto suksese, rruga drejt Pekin 2022 po bëhet gjithnjë e më e sigurtë për përfaqësuesen e Kosovës! /KultPlus.com

May be an image of 3 people and people standing