Apel për artistin Arben Bajo, ka nevojë për gjak nga një person që ka kaluar Covid19

Skulptori dhe pedagogu në Akademinë e Arteve të Shqipërisë, Arben Bajo, 53 vjeç ka nevojë urgjente për gjak, përcjellë KultPlus.

Apelin e bëjnë kolegët e tij artistë, të cilët thonë se Bajo është në gjendje të rëndë dhe i intubuar.

Skulptori 53 vjeçar ka nevojë për gjak A-NEGATIV nga një person që ka kaluar koronavirusin. / KultPlus.com